Cele mai ciudate aplicatii pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele mai ciudate aplicatii pentru smartphoneNu cumperi accesorii iPhone doar ca sa fie acolo, ci le cumperi atunci cand ai nevoie de ele. Unii cumpara accesorii mai scumpe, altii le cauta pe cele mai ieftine. Trebuie sa ai in vedere faptul ca din moment ce o anumita componenta este ieftina e posibil sa nu fie originala.

Daca vrei sa cumperi accesorii iPhone originale, intra chiar acum pe Magazingsm.ro si cumpara tot ce ai nevoie. In plus, poti beneficia si de servicii pentru schimbarea si montarea piesei de care ai nevoie.

Telefoanele inteligente sunt deseori achizitionate datorita faptului ca poti instala pe ele o multime de aplicatii. Nu toate aplicatiile scoase sunt utile. Unele sunt de-a dreptul ciudate. Sa vedem care sunt o parte dintre ele.

•    Baby Shaker. Aceasta este una dintre cele mai prost gandite aplicatii ale tuturor timpurilor ce presupunea miscarea telefonului pana ce un bebelus de pe ecran ramanea fara suflare. De ce vorbim la timpul trecut? Pentru ca ea a fost retrasa datorita criticilor primite. (iOS)

•    I am rich. Practic, aceasta aplicatie nu face absolut nimic. Inca e un mister de ce aproximativ 10 oameni au cumparat-o in conditiile in care costa aproximativ 600 de lire sterline. (iOS)

[adsenseyu1]

•    Hang time. Daca vrei sa-ti strici mobilul si nu stii cum, aceasta aplicatie vine in ajutorul tau. Ce face? Masoara timpul care trece de la aruncarea mobilului in sus si pana ce il prinzi, sau il scapi, dupa caz. (iOS)

•    Ghost Detector. Daca ti-e frica de fantome poti scapa de grija lor cu ajutoul unei aplicatii. Aceasta functioneaza ca un radar si iti arata pe ecran un punct verde in locul in care este o fantoma. Util, nu? (Android)

•    The Idiot Scanner. Chiar traim intr-o lume in care aplicatiile ne ajuta la aproape orice lucru. Daca vrei sa vezi daca esti idiot sau daca o persoana anume face parte din aceasta categorie, ceea ce trebuie sa faci este sa iti pui amprenta pe telefon. Aplicatia aceasta iti va scana amprenta si iti va da verdictul final. (Android)

[adsenseyu1]

•    Pimple Popper. De-a dreptul ciudat sa folosesti o astfel de aplicatie care se ocupa de spargerea virtuala a cosurilor de pe fata. Cu toate acestea, aplicatia a fost si este inca descarcata de multe persoane. (iOS si Android)

•    Hello Cow. Daca iubesti animalele si vrei ca mereu sa auzi cum rage o vacuta, tot ce ai de facut este sa instalezi aceasta aplicatie extrem de utila. Cum functioneaza? Ei bine, pe ecran va aparea o fotografie cu o vacuta. In momentul in care apesi pe ea, vei auzi simplu „Moo”. Daca te gandeai ca mai e si altceva, afla ca nu e asa. Asta e tot ce ofera aceasta aplicatie. (iOS)

Acestea sunt o parte din aplicatiile de-a dreptul nefolositoare si ciudate. Insa, cum multi sunt atrasi de lucrurile ciudate, continua sa le descarce. Sa nu-mi spui acum ca nu esti si tu tentat/a sa faci acelasi lucru. Ce alte aplicatii ciudate ai mai intalnit?

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…