Ce e nou la Samsung Galaxy S7?

0 Shares
0
0
0

Ce e nou la Samsung Galaxy S7?
Desi la pima vedere  nu sunt diferente foarte mari intre Samsung Galaxy S6 si Samsung S6 Edge sau diferentele sunt minore putem spune ca toate aceste imbunatatiri merita atentia.

Dupa schimbarile radicale de design ale predecesorilor sau nu ar fi o surpriza ca Samsung Galaxy S7 sa isi pastreze mare parte din caracteristicile sale.

Cu toate acestea sunt numeroase aspecte pe care producatorii sud coreeni au reusit sau cel putin au incercat sa le faca mai bune, de la unele noutati pentru ecrane la reintroducerea  de sloturi pentru carduri micro SD si pana la camere foto care promit performante foarte bune in lumini scazute.

Prin urmare in cazul in care vreti sa va cumparati telefoane de top in urmatoarea perioada va recomandam sa cititi informatiile din acest articol pentru a vedea daca SGS7 ori fratele sau Edge se va afla pe lista cu achizitii.

[adsenseyu1]

Daca aveti nevoie de reparatii Samsung va recomandam sa mergeti cu dispozitivul in  service-uri de incredere pentru a va asigura ca totul va decurge bine.

Comparativ cu anul anterior, Samsung nu a schimbat aproape deloc reteta pentru design astfel incat SGS7 va beneficia de rame metalize care imbina doua parti din sticla.

Cu toate acestea marginile sunt mult mai putin rotunjite si mai putin ascutite si asigura o utilizare mult ma confortabila in mana. Aici discutam despre un design intermediar intre versiunile clasice si cele cu ecran curbat.

In ceea ce priveste zona din spate, senzorul de pe camerele foto nu ies in evidenta pronuntat, ceea ce contribuie la un design mai elegant, si telefonul are si certificare IP6 datorita rezistentei foarte bune la praf si apa.

Din nefericire nu avem si port USB Type C care permite conectarea prin usb pe orice parte si incarcarea dispozitivului mai repede.

Ecranul este cel care face diferenta intre S7 si fratele sau mai mare S7 Edge. S7 are un display AMOLED cu o diagonala de 5.1’’ si o rezolutie QHD si in acelasi  timp si S7 Edge are tot aceleasi caracteristici la diagonalele de 5.5’’.

[adsenseyu1]

Edge are marginile de la ecran curbate intr-un fel mult mai agresiv decat S7 si un aspect care ne place mult in momentul in care testam Samsung Galaxy este tocmai acest lucru.

Ca si la LG G5 se foloseste functia Always On care va permite sa vizualizati ora si notificarile pe mail, apeluri si alte aplicatii in momentul in care ecranul este stins. Tehnlogia Amoled permite consumul scazut de energie pentru aceste functii si un avantaj e ca ecranul se va stinge complet in momentul in care puneti telefonul in buzunare.

Samsung opteaza pentru cele mai puternice chipseturi Qualcomm in momentul in care a fost aleasa platforma hardware mai ales pentru ca acestea sunt fabricate chiar de aceeasi firma. Este vorba despre procesorul Snapdrgaon 820 care este un dual core Kyro.

Este foarte important sa mentionam ca pe unele piete preponderent in Asia, S7 este indisponibil avand chipsetul proprietar Exynos 8890, si in acest caz ne intalnim cu procesoare de tip octo core si grafica. Este interesant ca in testele de benchmark chipsetul obtine rezultate mult mai bune decat cel Qualcomm.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…