Care sunt ferestrele de termopan potrivite?

0 Shares
0
0
0

Chiar daca ferestrele de termopan sunt folosite in tara noastra de peste 10 ani consumatorii tot nu stiu foarte multe despre cum ar trebui sa aleaga aceste ferestre in mod corect si despre reparatii termopane.

Acestea sunt catalogate in fucntie de mai multe categorii si in prezent cei mai multi cumparatori vor vrea geamuri ieftine desi omit sa ia in calcul si faptul ca ferestrele ieftine reprezenta solutii pe termen scurt pentru ca pe termen lung cumparatorii au de cheltuit foarte mult pe reparatii si pe schimbarea geamurilor atunci cand nu mai pot sa fie reparate.

Toate informatiile din acest articol provin de la o firma de termopane cu o vasta experienta, care ne explica modul in care putem sa avem termopanele care sa isi amortizeze in timp costurile si care sa aiba si o durata de viata mai lunga.

In cazul profilelor A pretul este cu pana la 12 procente mai mare prin comparatie cu cele din clasa B insa durata de viata pentru profilele A este este mult mai mare. Trebuie ca iin acest sens sa intelegeti si niste cicluri de deschidere si de inchidere, o rezistenta buna a balamalelor si o foarte buna calitate a suruburilor. Pentru aceste ferestre sansele de deformare a profielor sunt destul de bune.

Sunt si cateva reguli de care se recomanda sa tineti cont in momentul in care va alegeti firma de tamplarie pvc. Firmele la care veti apela au datoria de a va arata si CIF-ul firmei  unde se afla si numarul cu care firma se inregistreaza la RC si care ne edifica in privinta anului in care firma a aparut. Firmele cu mai multi ani experienta in domeniu pot sa ofere mai multe garantii.

Firmele mai noi sunt in general doar distribuitoare si nu sunt si producatoare. Putem in cazul acesta sa cerem si certificatele ISO pentru a vedea cand a aparut frma si de cand domeniul sau de activitate este teropanul. Ar trebui sa aflam si de unde vine profilul pe care il cumparam si toate firmele trebuie sa poata sa va ofere toate aceste informatii.

In mai multe cazuri ni se spune si ca profilele vin din Germania sau din Austria  insa se poate intampla ca forma exportatoare sa fie originara din aceste tari si profilele sa fie facute de fapt in Turcia. Toate aceste intrebari trebuie puse si pentru restul elementelor nu numai pentru profile pentru ca toate sunt super importante.

Nu toti oamenii vor sa faca ferestre cu pervaz in momentul in care pun geaurile de termopan si acest lucru este gresit deoarece pervazul are rolul sa aute in momentul in care apa curge de pe fereastra si evita ca apa sa curga pe pereti. In cazul in care vreti o fereastra nou nu veti economisi cu pervazul deoarece e foarte posibil ca in timp sa ajungeti sa regretati.

Zonele din partea inferioara a geamurilor este vulnerabila in conditii extreme de vreme si problemele care pot aparea pot fi evitate doar prin montarea de pervaze atat pe exterior cat si pe interior.

0 Shares
You May Also Like