Tu de ce accesorii telefoane ai nevoie?

0 Shares
0
0
0

Tu de ce accesorii telefoane ai nevoie?
Atunci cand vorbim despre accesorii telefoane in prima faza ne ducem cu gandul doar la acele produse menite sa ne infrumuseteze telefoanele sau sa le protejeze impotriva factorilor externi precum praful, soarele, apa sau socurile mecanice.

Acest lucru se intampla atunci cand privim lucrurile doar din exterior, uitand ca de fapt un telefon are ca baza de functionare ansamblul pieselor ce ii construiesc interiorul.

Asadar si interiorul unui telefon are nevoie din cand in cand de imbunatatiri si din acest motiv ajungem in acelasi punct si anume cel al cautarii celor mai bune accesorii telefoane, care sa le protejeze pe acestea si in ceea ce priveste buna functionalitate de-a lungul perioadei de folosire.

Serios vorbind, cu totii stim ce inseamna o cazatura atat pentru carcasa, dar si pentru componente, asta ca sa nu mai vorbim despre contactul cu mediul lichid.

Oricum ar fi, exista o serie de ansambluri care se pot deteriora mai des, si despre acestea vom vorbi in cele ce urmeaza.Care sunt piesele si accesoriile care necesita cel mai des inlocuire?

[adsenseyu1]

In mod cert orice utilizator de smartphone ar fi de acord cu noi atunci cand vom spune ca acumulatorul este piesa cel mai des  schimbata la un telefon. Aceasta are o anumita durata de viata insa, ca orice produs, reactioneaza la uzura normala de-a lungul timpului.

Schimbarea bateriei nu este un proces costisitor, nu dureaza mult timp si nu necesita vizita intr-un service specializat. Poti face singur acest lucru, achizitionand o baterie noua din orice magazin de profil, cum ar fi spre exemplu www.accesoriigsm.ro .

Alt accesoriu ce poate fi schimbat relativ repede pe durata de folosire a telefonului este carcasa. Din diverse motive aceasta se poate deteriora si cum ea indeplineste o dubla functionalitate (protejeaza compomentele interne dat are si rol estetic) va trebui sa fie inlocuita cu una care sa corespunda cerintelor utilizatorului.

Nici acesta nu este un proces foarte costisitor sau de lunga durata, insa inlocuirea este indicat sa se faca intr-un service pentru a nu produce deteriorari terminalului. Carcasele pot fi gasite oriunde intr-o multitudine de modele si texturi, pentru orice gust si pentru orice tip de telefon.

[adsenseyu1]

Telefoanele cu touch screen sunt la moda in zilele noastre si nu ne-am putea inchipui viata fara ele. De aceea, daca in urma unor socuri mecanice acesta este spart, in acel caz va trebui sa mergem sa inlocuim componenta deteriorata.

Aici problema se ramifica usor in urmatorul sens: daca doar geamul de protectie este spart in urma socului mecanic, reparatia poate fi facuta relativ facil prin simpla inlocuire a acestuia, insa daca si touch-ul a suferit alterari, atunci inlocuirea acestuia va fi mult mai costisitoare si mai de durata.

Alte piese ce pot necesita inlocuirea sunt: mufa si banda de incarcare, butonulde meniu (spre exemplu la iPhone), tastaturile, capacele de protectie si multe altele, in functie de tipul defectiunii. Pentru fiecare dintre acestea exista insa solutii.

Este important insa ca aceste accesorii sa aiba garantia achizitionarii, pentru a nu produce conflicte in cazul dispozitivului de-a lungul utilizarii. De aceea, alegeti doar produse verificate si de calitate, astfel incat sa puteti prelungi durata de viata a telefonului dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…