Gaseste cele mai convenabile baterii iPhone

0 Shares
0
0
0

Gaseste cele mai convenabile baterii iPhoneDe la aparitie si pana in prezent, atat telefoanele mobile de tip smartphone, cat si aplicatiile specifice au cunoscut o dezvoltare accentuata.

Miniatrizarea continua a circuitelor electronice a permis integrarea unor noi functii precum camera foto/video, conectabilitatea la internet, GPS, radio si altele, conducand la aparitia unei noi generatii de telefoane mobile denumite smartphon-uri.

Este stiut faptul ca iPhone-ul face parte din gama telefoanelor mobile multifunctionale intitulate generic telefoane inteligente sau smartphone-uri. Pornind de la design – o imbinare inteligenta intre metal si plastic, cu finisaje de inalta calitate, dispozitivele fiind, de asemenea, subtiri si usoare – si terminand cu aplicatiile dedicate acestora, iPhone-urile sunt de departe cea mai buna alegere in materie de telefoane inteligente.

Acestea dipun de un ecran sensibil la atingere – touchscreen – ce afiseaza culori intr-o maniera naturala, sunetul este foarte bun, pozele si inregistrarile video sunt de o calitate superioara, iar aplicatiile instalate ruleaza cu usurina. De semenea, sistemele software si hardware sunt stabile, iar bateriile acestora au o durata de functionare neasteptat de buna.

Cu toate acestea, telefoanele inteligente nu pot avea pretentia de a fi perfecte. Ele sunt, la randul lor, supuse deteriorarii in timp si sensibilitatii la variati factori, de la praf si zgarieturi pana la lovituri puternice sau contactul cu apa. Bateria este printre primele piese iPhone ce sunt afectate de uzura. Una dintre cele mai frecvente probleme ce apar in cazul bateriilor este descararea rapida in conditii termice neprielnice, mai exact la temperaturi scazute.

Acest lucru nu afecteaza in mod necesar functionabilitatea normala a dispozitivului din punct de vedere al rapiditatii aplicatiilor sau al calitatii imaginii or sunetului, dar poate reprezenta o problema importanta pentru utilizator. Chiar daca incarcatoarele au dimensiuni reduse si sunt usor transportabile si chiar daca telefonul poate fi incarcat, astazi, si in masina, nu este placut sa fii nevoit sa conectezi iPhone-ul la o sursa de electricitate la fiecare catea ore.

Chiar si incarcarea zilnica este o frecventa inconvenienta, atat in mod normal, cat mai ales in vacanta. Durata de functionare a bateriei unui smartphone depinde, desigur, si de numarul de aplicatii folosite si de timpul de utilizare. Dar fie ca isi utilizeaza telefonul putin, fie ca il foloseste in mod intensiv, orice utilizator prefera o durata de functionare a acumulatorului cat mai indelungata.

In cazurile in care observi ca trebuie sa iti pui telefonul la incarcat din ce in ce mai des, solutia este destul de simpla: achizitionezi o noua baterie. Nu este nevoie sa te asiguri in permanenta ca ai prin apropiere o priza.

Apeleaza la distribuitorii de piese iPhone, precum Accesoriigsm.ro, si inlocuieste acumulatorul imediat ce constati o problema. Vei gasi baterii originale pentru majoritatea tipurilor de iPhone la preturi foarte convenabile. Trebuie sa fii atent sa comanzi acumulatorul compatibil cu telefonul tau si in scurt timp te vei bucura din nou de un timp indelungat de utilizare fara incarcare.

Iar daca te temi ca va fi dificil sa schimbi bateria, poti comanda si un set de surubelnite speciale si sa cauti pe internet articole si clip-uri video explicative. Este imposibil ca, intr-un final, sa nu te descurci.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…