Care este diferenta dintre blugii pentru barbati si cei pentru femei?

0 Shares
0
0
0

Care este diferenta dintre blugii pentru barbati si cei pentru femei?Pe masura ce specia umana a evoluat, atat articolele de imbracaminte femei, cat si cele pentru barbati au devenit din ce in ce mai sofisticate.

Daca sunteti in cautarea de imbracaminte femei, va recomandam sa intrati pe www.coolcrok.ro, unul dintre cele mai interesante magazine online in materie de imbracaminte.

Cele mai mari diferente intre blugii de barbati si cei pentru femei au de-a face, de obicei, cu modul in care acestia sunt dimensionati si taiati.

Unele materiale si ornamente sunt mult mai frecvente pentru un anumit sex, insa multe dintre acestea variaza de la producator la producator. Unele femei considera ca blugii comercializati pentru barbati li se potrivesc mai bine, iar barbatii pot afla si ei ca reversul este adevarat.

La fel ca in cazul multor haine, nu exista niciun stil sau sablon universal, ceea ce inseamna ca mersul la cumparaturi si incercarea unui numar de optiuni reprezinta cea mai buna modalitate pentru consumatori de a-si gasi perechea de blugi ideala. Blugii pentru barbati si femei sunt realizati de obicei in acelasi mod si din acelasi material, doar formele si modalitatile de dimensionare difera.

[adsenseyu1]

Diferentele de dimensionare

Pantalonii pentru barbati tind sa fie universal dimensionati in privinta masuratorilor de talie si lungime. De cele mai multe ori, aceste numere sunt prezentate astfel: „32-34” pentru pantalonii care sunt 32 de inci in jur cu o cusatura de 34 de inci. Tarile care nu folosesc inci, afiseaza dimensiunile in centimetri. In aceste locuri, aceiasi blugi vor fi, cel mai probabil, etichetati 86-81.

Dimensionarea in cazul blugilor pentru femei tinde sa fie un pic mai complicata, si, in cele mai multe dintre cazuri, aceasta este indicata printr-un singur numar.

Statele Unite ale Americii si alte cateva tari folosesc o schema numerica de dimensionare, mergand, de obicei, de la 0 la 16, 18 sau chiar 20. Cele mai multe dintre branduri folosesc doar numere pare, insa acest lucru depinde foarte mult de producator.

[adsenseyu1]

Dimensiunile numerice nu sunt chiar standardizate, ceea ce inseamna ca o dimensiune de 4 pentru un brand ar putea sa se potriveasca cu cea de 2 sau 6 intr-un altul. Este, de asemenea, destul de frecventa vanzarea blugilor pentru femei avand drept reper masurile taliei, de exemplu, 26 pentru o pereche de blugi care are 26 de inci imprejur (aproximativ 66 cm).

Acest lucru poate rezolva uneori problemele de consecventa. Pantalonii pentru femei sunt adesea conceputi pentru a imbratisa curbele de pe solduri si coapse si, ca urmare, betelia ar putea fi mai jos decat talia naturala. O femeie cu o talie de 26 de inci ar putea avea nevoie de o dimensiune mai mare in cazul in care blugii stau mai jos de solduri.

Stiluri si taieturi

Designerii diferiti au obiective si sarcini diferite, insa, in general, blugii proiectati pentru femei tind sa fie mai impodobiti si taiati mai precis decat cei destinati barbatilor. Majoritatea blugilor pentru barbati sunt realizati drepti, spatiosi, pe cand cei pentru femei sunt mai stramti la nivelul coapsei, mai largi in solduri si mai evazati la glezne.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…