Cum sa iti luminezi curtea?

0 Shares
0
0
0

Dintre toti cei care locuiesc la casa, mai mult ca sigur, fiecare isi doreste sa aiba o curte cat mai frumos amenajata, asta pentru ca in primul rand le ofera lor confortul dorit, iar in al doilea rand, pentru ca astfel, cu siguranta toti cei care ii vor vizita, vor ramane placut impresionati.

Asadar, pentru a-ti amenaja foarte frumos curtea, in primul rand trebuie sa ai cateva idei foarte bine puse la punct, iar mai apoi, ai nevoie de o imaginatie cat mai bogata. In cazul in care ai atat ideile bine stabilite, cat si imaginatia bogata, atunci mai mult ca sigur, esti cu un pas mai aproape de a avea o curte de vis.

Urmatoarea etapa consta in stabilirea bugetului pentru amenajarea curtii. Vei putea alege sa iti pavezi toata curtea, sau de asemenea vei putea semana gazon natural de iarba, ori vei putea sa optezi atat pentru gazon cat si pentru pavaj.

In acest caz, totul tine de preferintele tale, de imaginatie, dar in mod special, bugetul este cel care conteaza.

In cazul in care iti doresti sa ii oferi curtii tale un aspect de invidiat, pe langa gazon si pavaj, poti sa optezi pentru mai multe corpuri de iluminat, care mai mult ca sigur vor oferi un mare plus de eleganta si stil curtii tale.

De exemplu vei putea sa optezi pentru mai multe tipuri de panouri led, pe care sa le amplasezi in jurul casei tale, sau chiar in jurul gardului care delimiteaza curtea.

Cu siguranta astfel de corpuri de iluminat, nu te vor costa o avere, insa aspectul pe care ele il vor da curtii tale, cu siguranta va fi unul atat pe placul tau, cat si unul pe placul celor care te vor vizita.

Pe langa acest tip de corpuri de iluminat, vei mai putea sa optezi si pentru spot led aplicat. Acesta este deasemenea un corp de iluminat, pe care il poti alege pentru a-ti amenaja curtea, si nu in ultimul rand, pentru a o lumina.

Din fericire, vei putea sa gasesti mai multe astfel de corpuri e iluminat. Te vei putea orienta spre un model care sa aiba o putere de 12 W, iar tensiunea de alimentare sa fie AC 220V. Fluxul luminos al unui astfel de corp de iluminat este de 960 lm, in timp ce frecventa de lucru este cuprinsa intre 50 si 60 Hz.

Vei putea deasemenea sa optezi si pentru un astfel de corp de iluminat, care sa aiba forma patrata, iar specificatiile tehnice sa fie exact ca si cele ale modelului prezentat anterior.

Ei bine, aceasta a fost doar o idee despre modul in care iti poti amenaja curtea, insa este evident faptul ca tu iti vei alege modul in care iti va arata atat casa cat si curtea, dupa bunul plac.

Deasemenea, se stie faptul ca este destul de scump sa iti amenajezi casa intr-o singura etapa, pentru ca atat pavajul cat si gazonul sau corpurile de iluminat te vor costa o suma de bani, insa vei putea sa cumperi pe rand, mai intai pavajul, apoi gazonul, iar abia apoi corpurile de iluminat, pentru ca acestea vor reprezenta ultimele detalii in ceea ce priveste amenajarea curtii.

0 Shares
You May Also Like